Certificering

Keurmerken

Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties, die borg staan voor kwaliteit en service.KOMO-instal
Het ISO Waarborgcertificaat voor de installateur is vanaf 1 januari 2001 vervangen door het KOMO-Instal certificaat. De eisen daarvoor staan in de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 6000 en hebben betrekking op het installeren van gas-, water- en elektrische installaties, installaties voor verlichting, warm water en gasverbrandingstoestellen.

Als erkend en gecertificeerd "KOMO-Instal" installateur kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar werkende en veilige installatie welke geheel conform de geldende voorschriften (inclusief de eisen van het Bouwbesluit van het Ministerie van VROM) wordt aangelegd.

 logokomoinstall
VCA - VGM Checklist Aannemers

VCA is de afkorting voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Wij dragen zorg aan de veiligheid van onze werknemers. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma.logovcaUNETO-VNI

Wij zijn lid van deze ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Deze organisatie houdt zich bezig met het bezorgen van een hoger aanzien en een nog beter imago van de branche en is ter ondersteuning van haar leden.


logounetovni


Algemene voorwaarden
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.
U dient over de gratis Acrobat Reader te beschikken om de voorwaarden te kunnen lezen, deze kunt u hier downloaden.
Acrobat Reader downloaden

 

 


PV Cycle

Samen met onze leverancier Mijn Energiefabriek onderkennen wij onze verantwoordelijkheid en maken het daarom mogelijk om gebruikte zonnepanelen kosteloos te retourneren en zorgen ervoor dat ze via een goed georganiseerd circuit op de juiste plek terecht komen om gerecycled te worden. Deze materialen kunnen weer ingezet worden bij de productie van nieuwe zonnepanelen. Zo wordt voorkomen dat er afval ontstaat en wordt het gebruik van grondstoffen beperkt. Daarmee leveren zonnepanelen zelfs aan het einde van hun levenscyclus nog energie op en wordt de cirkel gesloten.

PVCycle

 

Afdrukken E-mail