Beveiligingstechniek

Beveiliging. Het is tegenwoordig geen luxe meer, maar bittere noodzaak. Niet alleen komen diefstal en inbraak helaas maar al te vaak voor, ook het risico van brand en andere calamiteiten is heel reëel. Het nemen van preventieve maatregelen rondom uw woning is dan ook uitermate verstandig. Want zeg nu zelf, de veiligheid van u en uw dierbaren gaat toch boven alles?

Daarom behoort de aanleg van alarm installaties ook tot de werkzaamheden van installatietechniek Groen. In overleg wordt vastgesteld wat de eisen aan het systeem zijn, welke ruimtes beveiligd moeten worden, enz. De keuze voor bepaalde apparatuur is afhankelijk van uw wensen en eisen en natuurlijk uw budget.

Vaak wordt een abonnement afgesloten bij de meldkamer. Dit betekent dat de installatie zelf belt met de meldkamer bij het in- en uitschakelen van uw systeem en bij alarmmeldingen. Overdag zult u teruggebeld worden door de meldkamer 's avonds en 's nachts wordt direct de politie op pad gestuurd. Voor een extra gevoel van veiligheid kunt u de alarminstallatie ook gedeeltelijk inschakelen. Met als gevolg dat u rustig kunt gaan slapen, terwijl de benedenverdieping op het alarm staat. Hierdoor hebben inbrekers en insluipers geen kans en is uw veiligheid gewaarborgd!

Tevens kunnen er ook alarm installaties worden geleverd zonder abonnement bij de meldkamer, deze installatie’s kunnen u zelf op de hoogte brengen door bijv. SMS.
alarm1

Afdrukken E-mail