Sanitair

thebaluxUw badkamer opnieuw installeren of geheel verbouwen? Wij zorgen er voor! Kiest u voor luxe of kijkt u vooral naar het functionele aspect? Er is veel mogelijk. Wij bespreken met u uw wensen, bekijken hoe deze te realiseren zijn en geven u graag advies over de indeling van uw nieuwe badkamer. U kiest het sanitair en tegelwerk, wij verzorgen verder alles wat komt kijken bij een (ver)bouw van uw badkamer. Wij werken hierbij samen met onze vaste onderaannemers, zoals een tegelzetter, stucadoor en schilder.

Badkamermeubilair

Het sanitaire meubilair zoals douche- en stoomcabines, (bubbel)baden, wastafels en toiletten zijn gebaseerd op standaard maten en gebruikers, maar kan natuurlijk naar uw wensen worden aangepast. Wanneer u door lichamelijke beperkingen moeite heeft met het gebruik van gangbare meubilair, zijn er tal van ergonomische badkamerartikelen die uw badrituelen een stuk vergemakkelijken. Laat u hiervoor adviseren door een ergotherapeut. Aanpassingen betekenen vaak extra kosten. Soms kunt u bij de gemeente een bijdrage in de kosten krijgen om uw woning aan een handicap aan te passen.

Kranen

Kranen en douchekoppen zijn er te kust en te keur. Naast de traditionele kranen met een aparte warm en koud water draaiknop, zijn er ook handige ééngreeps uitvoeringen. De watertoevoer en temperatuur zijn simpel met één hand te regelen. Voor douches worden vaak de luxere kranen met thermostaatregeling geadviseerd. Hierbij kunt u de temperatuur vaststellen, wat vooral voor kinderen het risico op verbranding beperkt wordt. De kwaliteit en levensduur van kranen komen tot uitdrukking in de prijs.

draaideur.in.nisAccessoires

Naast sanitaire meubilair en kranen, kunt u met behulp van accessoires een geheel eigen stijl geven aan de badkamer. Bij één van onze leveranciers kunt u terecht voor een ruim aanbod van spiegels, (design)-radiatoren, handdoekenrekjes, toiletrolhouders en tegels.

Wellness

Als u van luxe houdt op het gebied van badkamers, zijn er tal van mogelijkheden om u thuis een verwenkuur te bezorgen. Denk eens aan een bubbelbad, waarbij een bad is voorzien van waterjets en/of luchtinblaas, een stoomcabine, een sauna, of een stauna, waarbij zowel stoom als sauna gecombineerd wordt.U begrijpt dat u bij ons terecht kunt voor alles wat met badkamers te maken heeft. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe wij uw wensen tot werkelijkheid kunnen maken.

you_dubbel_met_model

Thebalux Badmeubelen

Afdrukken E-mail