Wij zijn gecertificeerd tot SolarEdge Installer Plus 2024!

Onlangs zijn wij gecertificeerd door SolarEdge tot SolarEdge Installer Plus 2024.
Deze benoeming is alleen voor installatiebedrijven met de hoogste expertise in de SolarEdge PV-systemen. Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen.
Tijdens het evenement ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van SolarEdge ontvingen Frank Groen en Elroy Voorstok de Award en Certificaat uit handen van SolarEdge CEO Zvi Lando.
Frank Groen: “deze onderscheiding is een erkenning voor ons werk op het gebied van zonne-energie installaties. SolarEdge prijst ons om onze technische expertise, betrokkenheid en vastberadenheid om onze klanten te voorzien van geavanceerde zonne-energieoplossingen. Het behalen van de SolarEdge Installer Plus Partner-status geeft aan dat ons harde werk, passie voor duurzame energie en voorop lopen met nieuwe technieken zijn vruchten afwerpt en wordt gewaardeerd.”