Vacature Controller

Vacature Controller

Ben jij dé financiële topper uit omgeving Ommen die z’n mouwen graag opstroopt? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en hebben bedrijfsmatige cijfers voor jou geen geheimen?

Grote kans dat de functie als controller bij Installatietechniek Groen in Ommen dan wat voor jou is. Jij bent inmiddels al een enkele jaren werkzaam in de financiële wereld. Cijfers en snel schakelen zijn echt jouw ding en nu ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière. In een mkb-onderneming waar jij veel verantwoordelijkheid, vrijheid en autonomie krijgt, dáár zie jij jouzelf wel werken. Dit is precies wat Installatietechniek Groen jou te bieden heeft. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Een greep uit jouw werkzaamheden
Ons team bestaat uit 23 werknemers. Dit betekent voor jou een breed en gevarieerd takenpakket. Naast het verwerken van in- en verkoopfacturen ben jij ook ons telefonisch aanspreekpunt. Samen beslaat dit ongeveer een halve werkweek. Wat jij nog meer mag doen bij ons?

 • Jij houdt het kas-, bank- en grootboek bij en verzorgt de aangifte omzetbelasting;
 • Jij onderhoudt het contact met ons accountantsbureau over bijvoorbeeld boekingen, cijfers en auto’s;
 • Jij plant de monteurs in bij storingen.

Omdat onze huidige bedrijfsadministrateur met pensioen gaat, biedt dit jou kansen om jouw werkzaamheden in te richten zoals jij wilt. Jij kan bijvoorbeeld denken aan het digitaliseren van processen in Syntess, ons softwarepakket.

Wie wij zijn
Installatietechniek Groen is een gemoedelijk bedrijf waarbij voor ons ‘randzaken’ als een goede werk- privé-balans, vrijheid en autonomie het verschil maken. Onze directeur, Frank, is one of the guys en werkt net zo hard mee als onze andere collega’s. Om jou een realistisch beeld te geven van wie wij zijn, hebben wij onze collega Elroy (26) gevraagd om iets te vertellen over het werken bij Installatietechniek Groen:

“Na het afronden van het Vechtdal College Ommen ben ik begonnen met een bbl-opleiding, waarbij ik leren heb gecombineerd met het werken bij Installatietechniek Groen. Ik werk dus al sinds mijn 15e bij het bedrijf. Wat ik waardeer aan dit bedrijf is de fijne werksfeer. We bestaan uit een groep van ruim 20 betrokken werknemers en wij kunnen allemaal met elkaar overweg. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden. Zo houd ik me bijvoorbeeld ook bezig met technisch tekenwerk. Bij Installatietechniek Groen weet je wat je hebt!”

Wat breng jij mee als onze nieuwe controller?
Voor ons is het belangrijkste dat jij je thuis voelt en past binnen ons team. Wij geloven erin dat een fijn team en een prettige werksfeer bijdraagt aan een lange samenwerking. Daarom zijn wij bij Installatietechniek Groen op zoek naar een controller die sociaal, open en toegankelijk is. Vanwege de telefonische contacten is het ook belangrijk dat jij klantvriendelijk bent. Ook is het prettig als:

 • Jij enkele jaren werkervaring hebt in een financiële functie op minimaal mbo 4 niveau;
 • Mensen jou herkennen als ‘die persoon die altijd initiatief toont!’;
 • Jij snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Wij vinden jouw werkervaring belangrijker dan jouw opleiding. Dus ook als jij jouzelf herkent in deze vacature, maar misschien niet ‘de juiste papieren’ hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Wat jij krijgt als controller bij ons
Wij vinden een goede werk-privébalans heel belangrijk. Daarom geven wij jou bijvoorbeeld de ruimte om je werk-tijden flexibel in te regelen en bouw jij jaarlijks bijna 8 weken verlof op. Een overzicht van jouw arbeidsvoorwaarden als controller:

 • Een salaris tussen de € 2.400 en € 3.750 per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantietoeslag
 • Een 40-urige werkweek
 • Een mobiliteitsvergoeding (afhankelijk van de afstand)
 • Een telefoonvergoeding
 • Een tijdelijk contract dat, als het van beide kanten bevalt, wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd
 • Autonomie en vrijheid om leuke klussen op te pakken
 • Personeelskorting
 • Vrijdagmiddagborrels
 • 38 verlofdagen
 • Flexibele werktijden

Kom jij bij ons werken? Solliciteer dan nu!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan jouw CV naar Maurice, onze bedrijfsleider, via m.kosse@installatietechniek-groen.nl. Hij neemt jouw sollicitatie in behandeling. Voor meer informatie over Installatietechniek Groen of over de vacature is Maurice bereikbaar op 0529-452203. Deze vacature is geplaatst op maandag 13 september 2021. Reageren kan tot vrijdag 8 oktober 2021.

Installatietechniek Groen aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature.