Certificering

Keurmerken

Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties, die borg staan voor kwaliteit en service.

INSTALLQ

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert de stichting (certificerings)regelingen en verleent InstallQ erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. Ook accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.


VCA – VGM Checklist Aannemers

VCA is de afkorting voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Wij dragen zorg aan de veiligheid van onze werknemers. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma.

Techniek Nederland

Wij zijn lid van deze ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Deze organisatie houdt zich bezig met het bezorgen van een hoger aanzien en een nog beter imago van de branche en is ter ondersteuning van haar leden.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden. U dient over de gratis Acrobat Reader te beschikken om de voorwaarden te kunnen lezen, deze kunt u hier downloaden.

SolarEdge Installer Plus

Deze benoeming is alleen voor installatiebedrijven met de hoogste expertise in de SolarEdge PV-systemen. Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen.

TICNED

Wij zijn aangesloten en mede-eigenaar van TICNED: Hét technisch installateurs collectief Nederland. Als installateurscollectief werken we samen en leren we van elkaar, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en wij u als klant de hoogst mogelijke service kunnen garanderen.

PV Cycle

Samen met onze leverancier Mijn Energiefabriek onderkennen wij onze verantwoordelijkheid en maken het daarom mogelijk om gebruikte zonnepanelen kosteloos te retourneren en zorgen ervoor dat ze via een goed georganiseerd circuit op de juiste plek terecht komen om gerecycled te worden. Deze materialen kunnen weer ingezet worden bij de productie van nieuwe zonnepanelen. Zo wordt voorkomen dat er afval ontstaat en wordt het gebruik van grondstoffen beperkt. Daarmee leveren zonnepanelen zelfs aan het einde van hun levenscyclus nog energie op en wordt de cirkel gesloten.