Certificering

Keurmerken

Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties, die borg staan voor kwaliteit en service.


VCA – VGM Checklist Aannemers

VCA is de afkorting voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Wij dragen zorg aan de veiligheid van onze werknemers. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma.

Techniek Nederland

Wij zijn lid van deze ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Deze organisatie houdt zich bezig met het bezorgen van een hoger aanzien en een nog beter imago van de branche en is ter ondersteuning van haar leden.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden. U dient over de gratis Acrobat Reader te beschikken om de voorwaarden te kunnen lezen, deze kunt u hier downloaden. 

TICNED

Wij zijn aangesloten en mede-eigenaar van TICNED: Hét technisch installateurs collectief Nederland. Als installateurscollectief werken we samen en leren we van elkaar, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en wij u als klant de hoogst mogelijke service kunnen garanderen.

PV Cycle

Samen met onze leverancier Mijn Energiefabriek onderkennen wij onze verantwoordelijkheid en maken het daarom mogelijk om gebruikte zonnepanelen kosteloos te retourneren en zorgen ervoor dat ze via een goed georganiseerd circuit op de juiste plek terecht komen om gerecycled te worden. Deze materialen kunnen weer ingezet worden bij de productie van nieuwe zonnepanelen. Zo wordt voorkomen dat er afval ontstaat en wordt het gebruik van grondstoffen beperkt. Daarmee leveren zonnepanelen zelfs aan het einde van hun levenscyclus nog energie op en wordt de cirkel gesloten.