Waterontharders

Met een waterontharder krijgt kalk geen kans meer. De vaat wordt veel schoner, de glazen vlekkeloos helder en het bestek gaat weer glimmen. Kalk hecht zich niet meer aan wasbakken, bad, douchewanden en sanitair. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn overbodig. Zo levert u ook nog eens een belangrijke bijdrage aan ons milieu.

Verzorg huid en haar

Onthard water werkt verzachtend en verzorgend. Dit is ten eerste direct merkbaar bij het nemen van een bad of douche. Hier zult u beslist nog meer van gaan genieten. Naast het feit dat na het douchen of badderen met onthard water uw huid veel zachter aanvoelt, zult u merken dat uw badschuim of shampoo écht schuimt, uw haar weer veel zachter aanvoelt en zijn natuurlijke glans terug krijgt. Daarnaast heeft u veel minder shampoo en badschuim nodig voor dezelfde werking. En dat allemaal dankzij de verzorgende werking van zacht water. Een weldaad voor uw huid en haar!

Plaatsing

Een waterontharder en het bijbehorende zoutvat zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Door plaatsing in een meterkast of in de kelder neemt het systeem weinig ruimte in beslag. Slechts een klein hoekje en een afvoer naar het riool zijn voldoende voor het plaatsen van een ontharder.

Besparingen

Met een waterontharder heeft u geen last meer van ketelsteen in uw CV-ketel. Geen lekkende kranen die verstopt raken. U rekent voor altijd af met kalkaanslag op en in apparatuur zoals de vaatwasser, de wasmachine, het koffiezetapparaat of de waterkoker. Kortom uw apparatuur gaat langer mee en vraagt veel minder onderhoud. Met een waterontharder bespaart u aanzienlijk en geniet u optimaal. U bespaart op zeep, shampoo, wasmiddelen en schoonmaakmiddelen. Geen ontkalkingsmiddel of wasverzachter meer nodig. Geen last meer van kalkaanslag. Dit betekent een verhoging van het rendement en een verlaging van de energierekening. Zacht water verlengt de levensduur van uw apparatuur en geeft veel minder onderhoud. Kortom, een investering die u dubbel en dwars terugverdient.

Een waterontharder wordt compleet en voorzien van onthardingszout geleverd en bij u thuis geïnstalleerd. Het apparaat is onderhoudsvriendelijk en functioneert volledig automatisch. Aan de ontharder moet zo nu en dan regeneratiezout worden toegevoegd, dit is via ons verkrijgbaar. De waterontharder spoelt volledig automatisch na verloop van tijd en/of verbruik van een bepaalde hoeveelheid water.