W-installaties

Water komt via de ‘dienstleiding’ van het waterleidingbedrijf uw huis binnen. Deze dienstleiding eindigt bij de hoofdkraan in de meterkast. Vanaf dit punt brengen wij de leidingen aan naar de verschillende tappunten.

Voordelen van een flexibele waterleiding

Kunststof leidingsystemen worden in toenemende mate toegepast in woningbouw en utiliteitsbouw. Bij het aanleggen van een waterleiding gebruiken wij AKB-buis. De AKB-buis is een kunststof, meerlaagse buis met een aluminium tussenlaag. Deze buis heeft als voordeel dat het licht en flexibel is, diffuus dicht is waardoor er geen zuurstof in de waterleidingen terecht kan komen en leverbaar is in verschillende diameters om een optimale waterdruk te garanderen. Voor de verbindingen gebruiken we fittingen van Henco.

Gas

Gas is een populaire brandstof en wordt in ons vakgebied gebruikt voor verwarmingsinstallaties.
U ontvangt aardgas van het nutsbedrijf via de hoofdleidingen die naar de huizen gelegd zijn. Vanaf de gasmeter in de meterkast worden door ons de leidingen gelegd naar de desbetreffende gastoestellen.
Als installateur zorgen wij voor een betrouwbare, veilige gasvoorziening in uw bedrijf of woning. Wij zorgen niet alleen voor het aanleggen en installeren van gasvoorzieningen, maar adviseren u graag voor een periodieke controle en onderhoud van het systeem. Veel ongelukken gebeuren doordat beveiligingen op toestellen niet meer functioneren.