Dakbedekking

Bij dakwerkzaamheden bent u bij ons op de goede plaats. Hierbij kunt u denken aan reparaties van bestaande daken, maar ook nieuwe daken kunnen door ons aangelegd worden. Als laatste verzorgen wij renovaties van bestaande daken. Dit is op de lange termijn kostenbesparend, omdat de isolatie die wij in veel gevallen aanbrengen een lagere gasrekening tot gevolg heeft.

Samenvattend een overzicht van onze werkzaamheden op dit gebied:

  • Dakinspecties
  • Onderhoud en herstel van zowel bitumineuze als EPDM bedekkingen
  • Vervangen, herstellen en aanbrengen van lood-, koper- en zinkwerk

Bitumen dakbedekking

De meeste platte daken zijn bedekt met bitumen, deze dakbedekking is een uitstekend materiaal om op platte daken te verwerken. Hierbij is het belangrijk om heel zorgvuldig te werk te gaan: de detaillering bepaalt de kwaliteit.
Omdat wij deze dakbedekking uiterst vakkundig aanbrengen, en door onze keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen, kunt u rekenen op een levensduur van tenminste 15 jaar.

EPDM dakbedekking

EPDM opent een totaal nieuwe wereld voor mensen die hun dak willen bedekken met een kunstof dakbedekking. Ten opzichte van de klassieke dakbedekking biedt het vele voordelen, met name op het gebied van kwaliteit, milieu en rendabiliteit. EPDM dakbedekking kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie toegepast worden en is voor het platte dak ongetwijfeld het materiaal van de toekomst. Klassieke dakbedekking die langdurig blootgesteld worden aan de zon drogen uit en vertonen scheuren en barstjes. EPDM dakbedekking is UV- en ozonbestendig en zal niet drogen of barsten.