Geschiedenis

De bron van onze kennis van installatietechniek is ervaring.

Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van sanitair, verwarming, airconditioning, dakbedekking en het elektra- en loodgieterwerk wat daarbij komt kijken. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag paraat.

Het bedrijf startte in 1982 waarna door een sterke groei enkele verhuizingen plaatsvonden. In 1999 werd elektrotechnisch bureau Tijhuis overgenomen. De werkzaamheden bestaan uit ontwerp, aanleg en renovaties van elektrische installaties in woning en bedrijfspand. Tevens houden wij ons ook bezig met brandbeveiliging. Samen met u maken wij een inventarisatie op over de aanwezige risico’s en geven wij advies over de aanleg van bijvoorbeeld noodverlichting en ontruimingsinstallaties.

Sinds december 1995 zijn wij gevestigd aan de Patrijsstraat 3 in Ommen. Dit pand herbergt ons kantoor, duurzaamheidscentrum het magazijn. Dit pand is door ons in 2018 gerenoveerd en sinds die tijd zijn wel zelfvoorzienend in energie, verwarming en koeling gebeurt middels een warmtepomp en alle energie wordt opgewekt door onze eigen zonnepanelen.