Energie zuinige regelingen

Energiezuinige regelingen

Met evohome bespaart u dag en nacht op verwarmingskosten, zonder in te boeten op comfort! 

Wordt u ’s morgens nogal brutaal gewekt door uw koude badkamer?

6.20 uur. De wekker gaat af – en uw badkamer is al warm. 7.10 uur. U verlaat het huis. Uw verwarming in de badkamer gaat automatisch omlaag. 23.00 uur. U maakt zich klaar om naar bed te gaan – en uw badkamer is opnieuw heerlijk warm.
23.30 uur. U gaat slapen en uw verwarming gaat automatisch omlaag.

Nadat u evohome eenmalig heeft ingesteld, wordt uw badkamer alleen verwarmd op de momenten dat u er ook echt gebruik van maakt.   En u hoeft er niet meer over na te denken of de radiator nog open- of dichtgedraaid is. Zo bespaart u moeiteloos op verwarmingskosten.

Waarom zou u energie verbruiken als u niet thuis bent?

 

U maakt niet iedere dag van uw werkkamer gebruik of heeft vaste tijdstippen waarop u in de werkkamer aanwezig bent.

Met evohome kunt u uw persoonlijke programma instellen in plaats van de ruimte permanent te verwarmen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Iedere dag heeft 24 uur – dat zijn heel wat potentiële bespaaruren. Maak hier dan ook gebruik van en verbeter uw persoonlijke energiebalans. Daarbij bespaart u energie. evohome is bovendien snel en kostenbesparend te installeren, zonder elektrische bedrading en aanpassingen in het centrale verwarmingssysteem.

 

Hoe u eenvoudig de warmtebehoefte van uw kinderen in de gaten houdt

Van baby tot tiener – op iedere leeftijd hebben uw kinderen bijzondere behoeften en wensen. Natuurlijk ook wat betreft de verwarming op hun eigen kamer. Of uw kind nu de hele dag in zijn of haar kamer speelt, ’s morgens naar de kleuterschool gaat of drie keer per week in de namiddag langer les heeft, met evohome kunt u alles perfect regelen. U verwarmt alleen als het echt nodig is, zodat u niet alleen zuinig omgaat met het milieu, maar ook met uw portemonnee.

 

Het bespaart niet alleen energie, maar ziet er ook nog eens goed uit

Naast energie-efficiëntie, speelden meer zaken een belangrijke rol bij de ontwikkeling van evotouch. Zoals een aantrekkelijk design, minimale afmetingen, optimaal bedieningscomfort en draadloze communicatiemogelijkheden.

De evotouch zoneregelaar is dan ook een stijlvol vormgegeven tafel- of wandtoestel in de kleuren ‘brilliant black’, ‘metallic silver’ en ‘brilliant white’. Zo chique en comfortabel kan energiebesparing zijn tegenwoordig! Als gezinsmanager heeft u aan evohome een trouwe assistent die precies volgens het dagritme van een klein gezinsbedrijf kan worden geprogrammeerd. Nooit was het aantrekkelijker om energie te besparen, zonder in te boeten aan comfort!

 

Op afstand te bedienen

Evohome heeft een app voor iOS en Android. Als u met uw smartphone of tablet toegang heeft tot het internet, dan heeft u ook toegang tot uw evohome en kunt u alle functies bedienen!

Installatietechniek Groen is Evohome ambassadeur, voor u betekend dit 5 jaar garantie op de producten en kennis van zaken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Voor meer informatie kijk de site van Honeywell