12 jaar gratis garantie op uw nieuwe Nefit HR-ketel!

Is uw verwarmingsketel klaar voor een lange winter? Dat een oude cv-ketel vaak onnodig veel geld kost, weet u vast al. Zelfs als uw ketel het nu nog goed doet, levert vervanging door een modern HR-toestel van Nefit direct winst op:

– Lager energieverbruik: de nieuwste generatie Nefit HR-toestellen is de zuinigste ooit
– Hoger comfort: de modernste HR-technologie van Nefit zorgt voor de beste prestaties
– Zekerheid: geen onaangename verrassingen, u bent jarenlang verzekerd van door-en-door betrouwbaar comfort

Twijfelt u nog? Dan hebben wij tijdelijk een overtuigend aanbod: als u nu uw oude ketel inruilt voor een Nefit TopLine, geven wij u niet 5, niet 10, maar 12 jaar garantie! Tijdelijk helemaal gratis*.

Op de meeste cv-ketels krijgt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie en betaalt u extra voor verlenging. Wij bieden u de meest royale onderdelengarantie van Nederland: alle onderdelen in de ketel die onverhoopt moeten worden vervangen zijn voor u gratis. En dat tot eind 2023! Dat is mogelijk dankzij de harde afspraken die wij met Nefit hebben gemaakt. Sluit u voor uw nieuwe toestel bij ons ook een servicecontact af, dan zijn niet alleen de onderdelen gedekt, maar betaalt u bovendien nooit arbeidskosten, hoe vaak u ook een beroep op ons doet! Hoeveel zekerheid wilt u hebben?

Wilt u jarenlang absoluut zeker zijn van zorgeloos en energiebesparend warmte- en warmwatercomfort? Bel 0529-452203 voor een afspraak en vrijblijvend advies over de conditie van uw huidige ketel. Dan kunt u altijd nog zien wat u doet!

* Vraag naar de voorwaarden