Het is inmiddels al weer even in gebruik maar de nieuw- en verbouw van ons bedrijfspand is gereed, door de groei van ons bedrijf was uitbreiding noodzakelijk.

We hebben we een extra bedrijfshal bijgebouwd waar ons materieel, bedrijfswagens en goederen kunnen worden opgeslagen. Deze hal is volledig en volgens de huidige eisen geïsoleerd, heeft vloerverwarming welke middels een warmtepomp wordt verwarmd en voor het daglicht hebben we Solartubes gebruikt om zo weinig mogelijk de aanwezige LED verlichting te hoeven gebruiken. Ook hebben we de bestaande hal voorzien van een mooie nieuwe buitenzijde met extra isolatie, ook hier is het dak en wanden volgens de huidige eisen geïsoleerd.

Daarnaast hebben we ook ons terrein rondom aangepast zodat onze leveranciers gemakkelijk kunnen laden en lossen op ons eigen terrein en we voldoende parkeergelegenheid hebben, op het terrein is ook LED buitenverlichting aangebracht wat dimt bij geen beweging zodat minder overlast van licht is.

We zijn erg blij met de werkzaamheden die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd en danken ook de partijen welke dit allemaal hebben mogelijk gemaakt hartelijk voor hun medewerking!