Goede resultaten zonnepanelen installaties Groen

Regelmatig vertellen ons klanten hoe de opbrengst van hun zonnepanelen is na een jaar en hoe tevreden ze er mee zijn, ondanks een slecht voorjaar hebben de installaties door ons aangelegd boven verwachting goede opbrengsten gehaald.

Zo meldt de fam. Grondman uit Ommen dat in de offerte die ze vorig jaar van Groen ontving stond dat de jaaropbrengst 2400 kWh per jaar zou zijn. Onlangs hadden ze de zonnepanelen precies 1 jaar op de woning liggen en zaten ze ruim boven de 2800 kWh opbrengst! Een mooi resultaat en nog 400 kWh extra stroom.

Erik Kamphuis van het gelijknamige vleesvarkensbedrijf heeft 2 installaties van elk 240 zonnepanelen op de stallen liggen (zie onderstaand) en vertelt dat de installatie welke geplaatst is in juni 2012, goed moet zijn voor een berekende opbrengst van 49500 kWh. Na precies een jaar, op de dag af, heeft de installatie ruim 53500 Kwh geproduceerd. Al met al een goed rendement en een extra opbrengst van 4000 kWh. Ondanks een niet al te zonnig voorjaar toch een prima resultaat lacht Kamphuis!

Uit bovenstaande resultaten blijkt hoe belangrijk de keuze voor kwalitatief hoogstaande materialen is welke op termijn voor een nog beter rendement zorgen.