Installatietechniek Groen geeft zonnepanelen cadeau

Je zult maar een CV-ketel of een set zonnepanelen bestellen om er vervolgens achter te komen, dat je een set zonnepanelen t.w.v. € 1095, — hebt gewonnen. Dat overkwam de fam. Strampel uit Ommen. Ze bezochten 26 oktober onze Energiebespaardag. Een dag vol informatie en acties over duurzame oplossingen in en om het huis of bedrijf.

Op deze dag werd onder de bezoekers die op deze dag een nieuwe CV-ketel of set zonnepanelen aanschaften een gratis Nefit CV-ketel of set zonnepanelen verloot. De familie Strampel uit Ommen mochten deze prijs mee naar huis nemen.

Inmiddels liggen de 18 zonnepanelen al op het dak van de woning. De familie Strampel die al enige tijd het plaatsen van zonnepanelen overwoog en tijdens de Energiebespaardag hun kans schoon zagen om van een scherpe aanbieding te profiteren waren erg blij met de prijs, ‘we hebben de panelen nu 4 jaar eerder terugverdiend, een mooie meevaller en op de laptop kan ik zien hoeveel stroom de panelen leveren, ik kijk hier elke dag op, maar dat schijnen veel zonnepanelen eigenaren te doen’. Frank Groen die de zonnepanelen en de installatie ervan aanbood bevestigt dat. ‘Iedereen is nieuwsgierig hoeveel ze kunnen besparen. Daar was ons de Energiebespaardag ook om te doen. Er is vaak meer mogelijk dan bewoners denken.’ Wij wensen de winnaars veel plezier met en gemak van hun nieuwe duurzame installatie.