Nefit Easy - een slimme thermostaat die verder gaat

Nefit komt binnenkort met de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen kent: Nefit Moduline Easy!

U krijgt niet alleen een stijlvol design en bediening op afstand via een handige app. U krijgt ook de ideale hulp bij energiebesparing. Het mooiste is dat Easy u alles biedt zonder dat u vastzit aan een contract of abonnementskosten. Bovendien wordt uw Easy steeds slimmer. Zodra updates beschikbaar komen, kunt u daar automatisch gebruik van maken.

Easy. Makkelijk te bedienen, altijd en overal
Waar u ook bent, met de Easy app op uw smartphone of tablet heeft u altijd controle over uw verwarming. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy thermostaat zelf is simpel. Het touchscreen licht op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen doet u eenvoudig door te tippen of swipen.

Smart. Houdt alles voor u in de gaten
Met zijn aanwezigheidsdetectie op basis van smartphones weet uw Easy altijd precies wie er thuis is en hoe warm het moet zijn. Hij zet zelf de verwarming lager als er niemand is. Is er eens iets mis met uw cv-installatie, dan meldt Easy u dit direct via de app. Easy is veilig: hij stuurt geen gegevens naar externe servers, u houdt alles zelf in de hand.

Efficient. De ideale hulp om energie te besparen
Easy verlaagt uw gasverbruik automatisch door aanwezigheidsdetectie en andere slimme oplossingen. Door inzicht te geven in uw gasverbruik, maakt Easy verder besparen makkelijker.

De Easy is leverbaar vanaf september 2013, reserveer nu uw exemplaar en mail ons om er zeker van te zijn nog voor het stookseizoen deze moderne thermostaat te kunnen gaan gebruiken!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=p3w4cW7TaAI