Duurzame woning Bruchterveld

Bruchterveld heeft er een duurzame woning bij, deze bestaande woning is door ons voorzien van de nieuwste Nefit HR CV-ketel, de Trendline. Deze heeft een nieuwe Low Energy pomp. Deze bespaart niet alleen elektriciteit maar zorgt ook voor een gelijkmatiger warmte in huis, waardoor u nog meer gas bespaart. Samen met het laagste standby-verbruik van ca. 1 Watt bespaart TrendLine in totaal zo tot €800 extra ten opzichte van andere HR-ketels.

Aan de nieuwe Nefit Trendline is ook een HR-Solar zonneboilersysteem gekoppeld met 2 collectoren en een 200 liter buffervat voor de verwarming en het warme water, dit zonneboilersyteem gaat deze bewoners ook een aanzienlijke besparing opleveren samen met 24 zonnepanelen welke de elektriciteit voor de woning gaan opleveren. Om energieneutraal te worden is gekozen om 18 panelen te plaatsen in een oost-west opstelling op het platte dak en nog eens 6 panelen op het schuine dak op het zuiden.

Ook kan de bewoner het energieverbruik monitoren én de verwarming regelen met de tablet / smartphone, al met al is deze woning klaar voor de toekomst!