Nieuwbouw werkplaats Loonbedrijf Roelofs

Loonbedrijf Roelofs in Lemelerveld beschikt sindskort over een nieuwe werkplaats, deze werkplaats is door ons voorzien van een moderne elektrische installatie. Er is een op maat gemaakte meterkast geplaatst welke voldoet aan alle eisen van dit moderne bedrijf, zo heeft elke machine z’n eigen groep en zijn er ook tal van extra krachtstoom aansluitingen aanwezig voor de overige machines. Rondom in de werkplaats is een metalen kabelgoot gemonteerd waarop hoog frequente verlichtingsarmaturen zijn bevestigd, dit voor het zicht rondom de werktuigen, tevens zijn aan het plafond een groot aantal HQL (hoge druk / 400 watt) lampen gemonteerd voor de algemene verlichting.

Op bovenstaande foto is goed te zien dat de machine’s / werktuigen rondom perfect verlichting zijn wat zorgt voor een goed zicht op de werkzaamheden, tevens kunt u zien dat rondom in de werkplaats voldoende stroom- en krachtstroomaansluitingen te vinden zijn.

Op de foto hierboven ziet u de meterkast, deze Hager meterkast is op maat gemaakt voor Roelofs en beschikt over voldoende groepen zodat het bedrijf optimaal gebruik van de werkplaats kan maken, op onderstaande foto zijn de HQL lampen aan het plafond goed te zien, deze 400 watt lampen zorgen voor voldoende licht t.b.v. de werkplaats.