Vacatures Technisch personeel

Vacatures Technisch personeel

Installatietechniek Groen is een regionaal middelgroot installatiebedrijf met werkzaamheden in woningbouw en industrie. Teven voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit voor diverse bedrijven en particulieren.

Wij zijn een regionaal installatiebedrijf gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken zoals warmtepompen en zonne-energie maar verzorgen ook loodgieterswerk, dakbedekkingen, CV-installaties, elektra werkzaamheden en onderhoud van alle soorten gastoestellen. Onze organisatie groeit en daarom zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team! Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken:

  • Installatiemonteur W en/of E
  • Installatiemonteur E – zonnepanelen
  • Montagemedewerker zonnepanelen

Wat bieden wij?

Allereerst werken wij bij Installatietechniek Groen uitsluiten regionaal, daarnaast bieden we een prettige werksfeer, passende arbeidsvoorwaarden, een prima salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Tevens bieden wij bij gebleken geschiktheid een vast contract

Ben jij ook enthousiast als het gaat om geavanceerde technieken? Reageer dan snel en mail ons je cv info@installatietechniek-groen.nl  of kom langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.